22 april 2017
13:45

Solängens BK Grön

Referat: Bergums IF Vit - Solängens BK Grön

Idag var det dags för seriepremiär för Solängen Grön med bortamatch mot Bergums IF. Vi var revanschsugna efter förra årets 1–0 förlust i Ahlafors cup och visste det skulle bli tufft där Bergum är spelskickligt lag. Vi gör en i det stora hela bra match med bra kämpande genom hela matchen. Vi har många chanser framåt och möjlighet att göra många fler mål än de vi gör. Bakåt har vi en kombination av otur (med två självmål) och att de utnyttjar sina lägen mycket väl. Vi följs åt till 3–3 i sista halvleken och vi pressar tillbaka dem under långa perioder innan de kontrar in 4-3. Pressen fortsätter från vår sida och med två minuter kvar utjämnar vi efter en fantastisk frispark upp i krysset och med en minut kvar har vi två stolpskott. Jämfört med förra årets match där vi var tillbakapressade äger vi denna matchen istället. Vi får ta med oss det bra kämpandet genom hela matchen och att vi måste bli mycket bättre på att försvara oss mot djupledsbollar.